Zevende editie Midwinterhoornwandeltocht Schoonebeek

Schoonebeek – Komende zondag 30 december staat in Schoonebeek de zevende editie van de Midwinterhoornwandeltocht op het programma.

De Midwinterhoornwandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Toercommissie Schoonebeek, de Petanqueclub Schoonebeek en de Midwinterhoornblazers ‘Sconbecker Blaosers’.

mystieke geluiden van de Midwinterhoorns

Uit de met sfeervolle verlichting en duidelijke bewegwijzering aangegeven routes, kan de wandelaar kiezen uit twee routes, 6 en 10 kilometer door het prachtige Schoonebeker landschap. Dit onder begeleiding van de mystieke geluiden van de Midwinterhoorns in de verte.

Op diverse plekken tijdens het wandelen zijn de Midwinterhoornblazers ook te zien en van dichtbij te beluisteren. En evenals in de voorgaande jaren staat er voor alle wandelaars onderweg glühwein of warme chocolademelk klaar, en na afloop van de wandeling is het gezamenlijk nuttigen van een heerlijke kop snert of een broodje worst een welkome versnapering.

start en finish

Zowel de start als de finish zijn bij de Petanqueclub aan De Kampen 20 in Schoonebeek. De deelnamekosten  bedragen €3,50 p.p.

Er kan gestart worden tussen 16.30 en 17.30 uur. Uiterlijk 20.30 uur worden  alle wandelaars terugverwacht. Er wordt aangeraden om ivm. de veiligheid reflecterende kleding te dragen en om eventueel een zaklamp mee te nemen.

Wat: Zevende Midwinterhoornwandeltocht 6 en 10 km
Wanneer: Zondag 30 december 2018, vertrek tussen 16.30 en 17.30 uur.
Waar: Petanqueclub, De Kampen 20, Schoonebeek
Deelnamekosten: €3,50 p.p.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!