Informatie

Klazienaveen Lokaal is een media- en nieuwswebsite met een grote diversiteit aan nieuws uit Klazienaveen en omstreken voor en door lokale inwoners.

Particulieren

Particulieren kunnen op deze website gratis hun felicitaties voor o.a. de geboorte van zoon dochter of kleinkind(eren) overbrengen. Maar ook is te denken aan felicitaties voor een verjaardag, geslaagd voor het rijbewijs, examen op school, een Bull behaald, getrouwd, bruiloften,  een jubileum, overlijdensbericht. Het artikel word gratis geplaatst met een eventueel door uzelf gemaakte foto, maar eventueel kunnen wij ook een foto voor u maken¹). Hier is het wel noodzakelijk dat u ons zo goed mogelijk de benodigde informatie verstrekt.

Verenigingen

Verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk kunnen ook gratis van onze diensten gebruik maken. Voetbal, handbal, volleybal, toneelgroepen, buurtverenigingen enz., Voor het maken van de nodige professionele foto’s stel uw vraag om meer informatie via onderstaand e-mail adres.

Bedrijven

Bedrijven kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze mogelijkheden voor een korte, tijdelijke of zelfs voor langere duur advertenties. Ook voor een (her)bedrijfsopening of een andere gelegenheid kunnen wij veel voor u doen. Neem contact op voor de mogelijkheden en de tarieven.

¹)Voor Klazienaveen komen wij op verzoek gratis bij u langs en maken professionele foto’s voor u, waarvan er altijd minimaal één foto gratis geplaatst wordt. Eventueel extra gemaakte foto’s kunt u bekijken op onze Oypo- fotopagina. Hier kunt u, indien u dat wenst, naderhand de foto(‘s) ook downloaden of op een andere wijze nabestellen.  

Voor inwoners buiten Klazienaveen is het ook mogelijk na nader overleg. Neem hiervoor contact op met redactie@klazienaveenlokaal.nl