Stichting Energy4Kids organiseert ‘lege flessenactie’

Oranjedorp – De Stichting Energy4Kids organiseert een ‘lege flessenactie’ ten bate van het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

zaterdag 5 januari 2019

De Stichting Energy4Kids gaat goed van start in het nieuwe jaar. Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert de Stichting Energy4Kids een lege flessenactie in Oranjedorp, lege flessen mét statiegeld uiteraard!

Vanaf 9.00 uur is de organisatie onderweg om alle lege flessen en kratten in Oranjedorp op te halen. Indien mensen van buiten Oranjedorp ook veel lege flessen hebben en die graag in willen leveren, dan kan dit in de ochtend van 5 januari bij Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp.

doel

De gehele opbrengst van de actie gaat naar de Stichting Energy4Kids. Het geld wordt besteed aan onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Een goed medicijn bestaat nog niet. Veel kinderen komen helaas te overlijden voor hun 10e verjaardag. De stichting zet zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze kinderen weer een toekomst te geven.