Herinrichting Brugstraat in laatste stadium

Nog een aantal weken volhouden, en dan behoort de overlast van de herinrichtingswerkzaamheden voor de bewoners langs de Brugstraat tot de verleden tijd.

De herinrichting is in van de Brugstraat Klazienaveen in zijn laatste stadium belandt, en voor de bewoners zal dit een verademing zijn. De snelheid van het verkeer zal er ongetwijfeld helemaal uitgehaald worden.Brugstraat_herinrichtingDe straat is hooguit nog vijf meter breed en er zijn de nodige bochten in geplaatst om de snelheid van het verkeer af te remmen.

fraai

De renovatie brengt niet alleen de de al genoemde voordelen met zich mee, maar het ziet er straks als het gereed is, ook nog eens erg fraai uit.Brugstraat_herinrichtingEen nadeel kan het worden met het eventuele bus- en vrachtwagen verkeer, elkaar passerend moet je terdege rekening houden met je tegenligger(s). Lees ook:

Startsein herinrichting Brugstraat door wethouder Rene van der Weide gegeven

Herinrichting Brugstraat maandag van start

Reconstructiewerkzaamheden Brugstraat geven nu al mooi plaatje