Reconstructiewerkzaamheden Brugstraat geven nu al mooi plaatje

De reconstructiewerkzaamheden aan de Brugstraat geven nu al een mooi plaatje weer. Fase 1 is zo goed als afgerond en Fase 2/3 zijn al halverwege de geplande werkzaamheden.

zes meter

Het nieuwe wegdek wordt gelegd met een machine die de volledige straatbreedte in een keer kan leggen. Hoornstra Aannemingsmaatschappij N.V. werkt namelijk met een zgn. Tiger-Stone machine.reconstructie Brugstraat, tiger-stoneDeze her-bestratingsmachine is in staat om een wegdek tot maximaal 6 meter breed in één keer te leggen.reconstructie BrugstraatNog een enkele aansluiting naar één van de aanliggende woonhuizen wordt hersteld of gerealiseerd in het traject van Fase 1/2.reconstructie BrugstraatDe laatste hand aan het eerste deel van de Brugstraat wordt geslagen met het bestraten van de inritten en parkeerhavens. reconstructie Brugstraat

Lees ook:
startsein
werkzaamheden Fase 1

error: De inhoud van deze website is beschermd !!