Fase 2 reconstructie Van Echtenskanaal NZ Klazienaveen vanaf 15 maart

Klazienaveen – Het Van Echtenskanaal NZ in Klazienaveen wacht een reconstructie. Fase 1 van de geplande werkzaamheden is eind vorig jaar al uitgevoerd. Fase 2 zal naar verwachting tot en met 12 mei duren.

De gemeente Emmen heeft een vervolgopdracht aan De Roo Wegenbouw-Milieutechniek verstrekt voor de complete reconstructie Fase 2 van het Van Echtenskanaal NZ in Klazienaveen. Het betreft hier het deel vanaf de Ovonde/Brugstraat, Boterbloem, Marjolein en de Bladderswijk OZ.Van-Echtenskanaal-NZ-2021web_00755 Omleiding voor het doorgaande verkeer zal via verkeersborden worden aangegeven. De woningen blijven, zij het wel beperkt, bereikbaar per fiets- of voetpad. De werkzaamheden vangen aan vanaf 15 maart a.s. en zullen naar verwachting duren tot en met 12 mei 2021.

Lees ook:

Van Echtenskanaal NZ afgesloten wegens wegwerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden en aanpak verkeersveiligheid Van Echtenskanaal nz en Marjolein in Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!