Van Echtenskanaal NZ afgesloten wegens wegwerkzaamheden

Klazienaveen – Zoals al eerder door ons gemeld werd, is het Van Echtenskanaal NZ vanaf vandaag 2 november voor een langere periode afgesloten.

Ondanks de duidelijke verkeersborden is er zo af en toe nog een dappere chauffeur die het probeert of er niet toch nog een mogelijkheid is om er langs te geraken, maar helaas.wegwerkzaamheden-VE-nz-4webwegwerkzaamheden-VE-nz-6web Aannemer Hemmen maakt er gelijk goed werk van, het asfalt van de kruising Van Echtenskanaal NZ bij de Marjolein was vanmiddag er al zo goed als helemaal uit.wegwerkzaamheden-VE-nz-7webwegwerkzaamheden-VE-nz-2webOok voor fietsers, komende vanaf richting Erica, is het verstandig om gelijk bij binnenkomst van Klazienaveen via de fiets- wandelbrug naar de andere zijde van het kanaal over te steken. De werkzaamheden zullen geruime tijd in beslag gaan nemen. Vanaf de Bladderswijk moet het doorgaande gemotoriseerde verkeer rechtsaf slaan. Fietsers kunnen nog wel linksaf en gelijk weer rechtsaf via de genoemde fietsbrug. wegwerkzaamheden-VE-nz-1web

wegwerkzaamheden-VE-nz-8web
Tijdelijke doorsteek Zuring-Kervel-Marjolein

Voor het overige woonwijkverkeer is er een tijdelijke doorsteek gemaakt bij de Marjolein, Kervel en Zuring. Dit punt is een aantal jaren geleden juist afgesloten voor het doorgaande verkeer om de overlast in de woonwijken te beperken.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!