Betonijzervlechters aan de slag op voormalige Siekman locatie centrum Klazienaveen

Klazienaveen –  Na de start eind januari met het boren van de fundatiepalen in het centrum van Klazienaveen op de voormalig locatie van Siekman Diervoeders, wordt er intussen al volop aan de fundatie gewerkt voor het nieuw te verrijzen woon- winkelpand.

Zo is er begin deze week een aanvang gemaakt met het ijzervlechtwerk. Dat het geen simpele klus is, blijkt wel. Voor een grote fundatiebalk zijn een drietal ijzervlechters ruim 2 werkdagen aan de slag om een enorme hoeveelheid betonijzer te verwerken.

Naar verwachting worden deze werkzaamheden eind volgende week afgerond.

“Hierna kan de betonbekisting door eigen werknemers afgewerkt gaan worden, en kan er de week erop misschien beton gestort gaan worden,” verteld een werknemer van Bouwbedrijf Wolken.

Lees voor meer informatie ook:

Oude pand Siekman Diervoeders binnenkort verleden tijd

error: De inhoud van deze website is beschermd !!