Oude pand Siekman Diervoeders binnenkort verleden tijd

Klazienaveen – Over een niet al te lange periode is het oude pand van Siekman Diervoeders verleden tijd. In opdracht van Arjan Berens Vastgoedmanagement en Beheer B.V. Klazienaveen heeft Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau Walda uit Zwartemeer een ontwerp gecreëerd.

Ingeklemd tussen twee moderne complexen

Het centrum van Klazienaveen krijgt een hypermodern nieuw complex met zeven appartementen en een winkelruimte. Siekman-Klaqzienaveen-2019-3R-(1)webHiervoor moet het oude pand aan het Van Echtenskanaal NZ van voorheen Siekman Diervoeders, wat nu ingeklemd is tussen twee moderne complexen, definitief verdwijnen. DO-van-Echtenskanaal-p1-(002) Op de begane grond is straks plek voor een winkel en de vier verdiepingen erboven worden ingevuld met een zestal appartementen van ieders circa 80 vierkante meter. Op de bovenste verdieping wordt een penthouse gerealiseerd. Welk winkelbedrijf in het nieuwe winkelpand zal komen is nu nog niet bekend.

VENZ 139

Het nieuwe complex krijgt de naam VENZ 139 mee. Deze naam verwijst naar de straatnaam en het huisnummer waaraan het gebouwd gaat worden. De intentie is, dat Bouwbedrijf Wolken uit Zwartemeer de bouwwerkzaamheden op zich gaat nemen.

Binnenkort wordt er gestart met de verkoop van de appartementen. Makelaar Actief uit Emmen neemt dit deel voor zijn rekening. Projectontwikkelaar Berens verwacht dat ze snel verkocht zijn, want er is bijzonder veel animo voor appartementen in het centrum van Klazienaveen. Er moeten er in ieder geval een minimum aantal verkocht worden, voordat het plan definitief ten uitvoer gebracht kan worden. Vervolgens moet dan in januari het bestaande pand gesloopt worden, en in februari kan er gestart worden met de nieuwbouw. Zo rond oktober 2020 moet het nieuwe complex klaar zijn opgeleverd worden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!