Gezellige eerste HAKE Slaapcomfort boottochtje voor ouderen

Klazienaveen/Oranjedorp – Het gezellige eerste HAKE Slaapcomfort boottochtje voor ouderen is geslaagd. Ruim 30 ouderen genoten afgelopen dinsdag 14 mei van een heerlijke middag.

Met een stralende zon, en een iets fris windje op het water, gingen er ruim 30 ouderen aan boord van de Snikke ‘Johannes Veldkamp’. De eerste van drie op rij door Hake Slaapcomfort aangeboden rondvaarten. De boottochtjes gaan via de sluis bij Klazienaveen/Oranjedorp door het Koning Willem Alexanderkanaal richting het Veenpark in Barger-Compascuum.Hake-boottochtje-2019-16Hake-boottochtje-2019-13 En met zoveel gelijkgezinden, een hapje en een drankje aan boord is het met de doorzichtige zijwanden van het schip prima vertoeven op het water. Ook mensen met een beperking kunnen prima mee met de Johannes Veldkamp, mede dankzij de goede lift.Hake-boottochtje-2019-40Hake-boottochtje-2019-43

nog twee boottochten

Manfred Hake van Hake Slaapcomfort in Klazienaveen: “Er worden er dit jaar nog twee -gratis- boottochten voor ouderen met de Snikke gehouden. Deze zijn intussen al helemaal volgeboekt.” De boottochtjes zijn in navolging op de geslaagde seniorenmiddag die in januari dit jaar georganiseerd werd door het bedrijf, dit in samenwerking met vele vrijwilligers. Deze seniorenmiddag werd bijzonder goed bezocht door meer dan 70 belangstellenden.Hake-boottochtje-2019-5

HAKE Slaapcomfort
Doorndistel 25
7891 WV  Klazienaveen
Tel. (0591) 390550
website: www.hake.nl
e-mail: info@hake.nl

Lees ook:

Succesvolle ‘Hake Seniorenmiddag’ voorziet in behoefte

error: De inhoud van deze website is beschermd !!