Succesvolle ‘Hake Seniorenmiddag’ voorziet in behoefte

De  zeer succesvolle ‘Hake Seniorenmiddag’ voorziet duidelijk in een behoefte! Dat blijkt wel uit de grote belangstelling voor de al meer dan acht keer achtereen georganiseerde seniorenmiddag door Hake Slaapcomfort uit Klazienaveen.

ruim 70 belangstellenden

Op vrijdagmiddag 18 januari 2019 is de eerstvolgende editie gepland, en deze is gelijk ook helemaal al volgeboekt. Er worden op deze, inmiddels negende seniorenmiddag, ruim 70 belangstellenden verwacht. In maart 2019 is er nog een seniorenmiddag gepland waaraan ook Buurtzorg hun medewerking verleent.

géén verkoopmiddag!

“Nee”, benadrukt Manfred Hake, “het is géén verkoopmiddag! Sterker nog, er wordt met geen woord gerept over ons familiebedrijf en de producten die wij allemaal leveren. Ons doel is duidelijk: het is een gezellige middag die bij bij ons op het bedrijf gehouden word. Dit om de ouderen contacten te laten leggen en met elkaar een leuke middag te hebben. Met deze seniorenmiddag proberen wij tevens te bereiken dat de (alleenstaande) ouderen even uit hun dagelijkse, huiselijke sfeer- en sleur gehaald worden. Hake: “Ouder worden doe je niet alleen, maar met elkaar!”

extra seniorenmiddag

Manfred: “Deze gezellige seniorenmiddag is zo succesvol dat de reeds geplande middagen voor 2019 al helemaal volgeboekt zijn. Maar indien er nog voldoende belangstellenden zijn, kan er waarschijnlijk nog een extra seniorenmiddag gepland gaan worden. Hiervoor kan men zich alsnog inschrijven. Maar de seniorenmiddag is niet het enige wat wij voor de ouderen proberen te doen, er worden ook boottochtjes gehouden. Volgend jaar moeten we gezien het aantal belangstellenden minimaal 5 of 6 keer uitvaren…”

alsnog inschrijven

Belangstellende ouderen die zich alsnog willen inschrijven voor een eerstvolgende seniorenmiddag, kunnen dat doen door een e-mailtje te sturen naar:

info@hake.nl

o.v.v:  Naam en telefoonnummer en met als onderwerp: Hake gezellig middagfeestje. Bij voldoende aanmelding zal er waarschijnlijk nog een extra seniorenmiddag ingepland kunnen gaan worden. De aanmelding schept géén enkele verplichting!

HAKE Slaapcomfort
Doorndistel 25
7891 WV  Klazienaveen
Tel. (0591) 390550
website: www.hake.nl
e-mail: info@hake.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!