Gezonde Weken Klazienaveen Brede School gaan vooraf aan 36e Drenthe Loopfestijn

Klazienaveen – Voorafgaand aan de 36e editie van het Drenthe Loopfestijn vinden de Gezonde Weken plaats op basisscholen in Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht, een activiteit van De Brede School Klazienaveen.

Van 6 t/m 25 mei vindt in Klazienaveen de 2e editie van de Gezonde Weken plaats. In deze weken besteden alle basisscholen uit Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht aandacht aan het belang van een gezonde leefstijl.Flyer-gezonde-weken-2019-voorkant-1Flyer-gezonde-weken-2019-achterkant-1

Kidsrun tijdens het Drenthe Loopfestijn

Ook dit jaar zal het hoogtepunt van de Gezonde Weken de Kidsrun van het Drenthe Loopfestijn zijn op zaterdag 25 mei! Deze week hebben alle kinderen van de basisscholen uit Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht deze flyer meegekregen op school. Voor alle kinderen die meelopen zal er een leuk presentje klaar liggen bij de finish!

Opgave voor de Kidsrun

Het opgeven voor de Kidsrun kan alleen vandaag 9 mei nog. Na vandaag is de inschrijving gesloten.

Inschrijving via de Brede School: Kidsrun

Lees ook:

Ruim 200 Esdal leerlingen verschijnen aan start Drenthe Loopfestijn

Starttijden 36e Drenthe Loopfestijn 2019 bekend