Starttijden 36e Drenthe Loopfestijn 2019 bekend

Klazienaveen – Op zaterdag 25 mei aanstaande zal voor alweer de 36e keer het startschot van het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen gaan klinken. De starttijden van deze editie zijn intussen bekend!

KidsRun

De organisatie van het alweer voor de 36e keer georganiseerde Drenthe Loopfestijn heeft de starttijden van alle afstanden bekend gemaakt. Het programma begint om 17.00 uur met de jaarlijkse KidsRun.

Halve marathon, 4 Mijl, ECK-run en 10 kilometer

Het startschot voor de halve marathon wordt gegeven om 18.00 uur en de 4 mijl volgt een kwartier later om 18.15 uur. Vlak daarna, om 18.20 uur starten de leerlingen van Esdal College Klazienaveen met een run van 3 kilometer. Een  deel van hen lopen dit jaar mee met de 4 mijl. Voor de deelnemers aan de 10 kilometer geldt dat het ietsjes later wordt: zij starten om 19.15 uur.

De grootste wijziging in het programma ten opzichte van de 2018 editie, is de starttijd van de 4 mijl. Deze is behoorlijk vervroegd! Zowel de start als de finish van alle afstanden zijn in het centrum van Klazienaveen.

inschrijven

De inschrijving voor het Drenthe Loopfestijn is reeds geopend. Via www.drentheloopfestijn.nl is er meer informatie te vinden en kunnen de deelnemers zich inschrijven voor bovengenoemde afstanden.

Hier vindt u de rechtstreekse link naar het inschrijfformulier voor de 36e editie van het Drenthe Loopfestijn 2019 in Klazienaveen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!