Nationale Diabetes Challenge Klazienaveen begonnen!

Klazienaveen – Dinsdagavond 18.15 uur is de start bij het Medisch Centrum  Klazienaveen gelegen aan de Koriander gemaakt met de Nationale Diabetes Challenge in Klazienaveen.

ruim 30 deelnemers

Na een grondige voorbereiding door de drie samenwerkende huisartsenpraktijken en een voorlichtingsavond ging er dinsdagavond 23 april een uit ruim 30 deelnemers bestaande groep voor het eerst gezamenlijk voor een wandeling op stap.NDC-2019_IMG_0408web

iedere dinsdagavond

Vanaf deze week zult u in Klazienaveen en omgeving regelmatig op de dinsdagavond één of meerdere groepen voorbij zien wandelen. De landelijke afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge vindt in september plaats in Kijkduin bij Den Haag.

Lees ook:

Reeds 24 inschrijvingen voor Nationale Diabetes Challenge Klazienaveen

Informatieavond Nationale Diabetes Challenge in Medisch Centrum Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!