Informatieavond Nationale Diabetes Challenge in Medisch Centrum Klazienaveen

Klazienaveen – Na de succesvolle voorbereiding op de Nationale Diabetes Challenge in 2016, organiseren de huisartsenpraktijken Dokwerk, Het Noorderlicht en Wijesinha dit jaar opnieuw de voorbereidingen! De informatieavond is, evenals de begeleiding tot aan de eventuele finale in Kijkduin helemaal gratis!

Nationale Diabetes Challenge 2019

De drie samenwerkende huisartsen organisaties in Klazienaveen vinden het belangrijk om opnieuw een eenvoudig, voor iedereen bereikbaar doel op te zetten om succesvol mee te kunnen gaan doen. Daarvoor wordt er gestart met wat korte wandelingen. De wandelingen zijn niet alleen bedoeld voor diabetespatiënten, maar bijvoorbeeld ook een mantelzorger mag meedoen. Hiermee is de instroom zo laagdrempelig, dat iedereen in principe mee kan gaan wandelen. Er wordt op 23 april om ca. 18.15 uur dit jaar gestart met de eerste wandeling vanaf het Medisch Centrum in Klazienaveen.  Er gaat bij iedere wandeling altijd professionele begeleiding mee.

informatieavond

Ook dit jaar is er een informatieavond. Deze avond is op donderdagavond 14 maart a.s. in het Medisch Centrum aan de Koriander 13E te Klazienaveen. De toegang is gratis en begint om 18.30 uur en zal  ongeveer 1 uur duren. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Tevens zal er weer een ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation aanwezig zijn.

meer informatie vooraf

Indien u voorafgaand aan de informatieavond toch meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met een van de onderstaande assistentes:
Leonie, huisartsenpraktijk Wijesinha tel. (0591) 31 23 21
Manon, huisartsenpraktijk Noorderlicht tel. (0591) 37 43 00
Janet, huisartsenpraktijk Dokwerk tel. (0591) 20 00 20

Landelijke afsluiting

De landelijke afsluiting zal dit jaar in september zijn in de omgeving  van Den Haag, bij Kijkduin! Daar wordt de grote finale van de Nationale Diabetes Challenge van 2019 gehouden! Hier komen alle alle deelnemers van dit 20 weken durende wandelevenement bijelkaar om de laatste kilometers gezamenlijk af te leggen. Het is niet verplicht om hieraan mee te doen. Het busvervoer naar Den Haag wordt evenals de vorige keer weer geregeld. Er worden nog sponsoren gezocht voor het busvervoer en voor een flesje water oid. tijdens de voorbereidende wandelingen.

Kosten deelname

Het voorbereiden op de finale van de Nationale Diabetes Challenge georganiseerd door  de samenwerkende huisartsenpraktijken in Klazienaveen, kost u helemaal niets! Alleen het inschrijfgeld voor de te Kijkduin bij Den Haag te houden finale van de Nationale Diabetes Challenge, bedraagt slechts € 5,= !

Wat: informatieavond Nationale Diabetes Challenge
Wanneer: donderdagavond 14 maart, aanvang 18.30 uur
Waar: Medisch Centrum, Koriander 13E Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!