Inschrijving tweede editie Bargerveen Trail Run 2019 geopend!

Klazienaveen/Bargerveen –  De Loopgroep Klazienaveen organiseert na de succesvolle eerste editie van de Bargerveen Trail Run in 2018 ook een tweede editie in 2019.

De inschrijving voor de tweede editie van de Bargerveen Trail Run is vanaf 1 maart 2019 mogelijk. Deze tweede editie wordt op zondag 29 september 2019 gehouden. De organisator Loopgroep Klazienaveen organiseert dan voor de tweede keer de Bargerveen Trail Run.

Bargerveen

De Trail Run routes gaan door het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Hardlopen in het Bargerveen betekent even helemaal weg de natuur in. Als je op zoek bent naar een bijzondere hardloopbelevenis, schrijf je dan in! Inschrijven kan via de website van de Bargerveen Trail Run vanaf 1 maart 2019 tot en met zondag 22 september 2019.

Drie afstanden

Er zijn drie prachtige routes uitgezet. De afstanden zijn:
8,5 km starttijd 11.30 uur
16 km starttijd 11.00 uur
22 km starttijd 10.30 uurTrailRun-2018-WdL-2web

De routes worden duidelijk aangegeven door middel van lintjes en borden. Onderweg en bij de finish zijn uitgebreide verzorgingsposten aanwezig.
Per afstand geldt een maximum van 250 deelnemers. Dus wacht niet te lang en schrijf je snel in! De startlocatie van de Bargerveen Trail Run is bij de Schaapskooi in Weiteveen. Klik hier voor meer informatie!

Staatsbosbeheer

Door mee te doen aan de BargerveenTrail Run, steun je o.a. Staatsbosbeheer. De Loopgroep Klazienaveen doneert per deelnemer een bijdrage van het inschrijfgeld aan Staatsbosbeheer.

(Foto’s: Wim de Lange)

Lees ook:

Eerste TrailRun in het Bargerveen zondag 30 september

error: De inhoud van deze website is beschermd !!