Eerste TrailRun in het Bargerveen zondag 30 september

Op zondag 30 september 2018 organiseert de Loopgroep Klazienaveen voor de eerste keer een TrailRun door het natuurgebied Bargerveen. Inschrijven voor de eerste TrailRun kan nog tot en met komende zaterdag 22 september.

Eerste Trailrun

De TrailRun, wordt georganiseerd door loopgroep Klazienaveen en gaat door het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Loop ook mee, helemaal even helemaal weg de natuur in. Als je op zoek bent naar een speciale hardloopbelevenis kun je je nog inschrijven tot en met komende zaterdag 22 september! Inschrijven kan via de website https://www.bargerveentrailrun.nl/

Donaties

Als je meedoet aan de TrailRun steun je o.a. het Staatsbosbeheer en een nog nader te bestemmen lokaal goed doel, want per deelnemer doneert Loopgroep Klazienaveen een deel van het inschrijfgeld aan Staatsbosbeheer. Bij de inschrijving bestaat ook de mogelijkheid om vrijwillig een donatie te doen aan Kika.

Drie routes

Er zijn intussen in samenwerking  drie prachtige routes uitgezet. De afstanden zijn: 8,5 km, 15 km en 22 km. Per afstand geldt een maximum van 250 deelnemers. De start- en finishlocatie van de TrailRun is zaterdag 30 september bij de Schaapskooi in Weiteveen. De routes zijn duidelijk gemarkeerd met behulp van lintjes en borden. Onderweg zijn er uitgebreide verzorgingsposten aanwezig.

Website:  https://www.bargerveentrailrun.nl/

Lees ook: https://klazienaveenlokaal.nl/2018/03/18/loopgroep-noord-nederland-klazienaveen-organiseert-allereerste-trailrun/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!