Hoge temperaturen uitdaging voor ijskunstenaars in Emmen

Emmen – De geluiden van kettingzagen zijn zondagmiddag in de Emmer binnenstad niet te missen. De derde editie van het ijsbeeldenfestival is druk gaande, een regelrechte uitdaging voor de ijskunstenaars met de hoge temperaturen.

hoge temperaturen

Over belangstelling hoefde men niet te klagen, de vele bezoekers kwamen van heinde en verre om de ijskunstenaars aan het werk te zien. ijssculpturen Emmen 2018 Op vijf wat uit elkaar liggende locaties in hartje Emmen staan de grote ijsblokken te wachten op de moeilijke taak van van de ijskunstenaar: er in relatief korte tijd,in een hoge omgevingstemperatuur iets fraais te creëren: een ijssculptuur! Even stevig doorwerken!ijssculpturen Emmen 2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!