Vuurwerkprijzen Autobedrijf van Veggel uitgereikt

Klazienaveen – In Klazienaveen zijn zaterdag 29 december bij devuurwerkbunker.nl aan de Mr. Ovingstraat 6 de vuurwerkprijzen van Autobedrijf van Veggel uitgereikt.

Vijf weken lang maakte iedere betalende klant bij het bekende Klazienaveense autobedrijf kans op het winnen van een leuke vuurwerkprijs.  Vijf gelukkige winnaars konden een leuk pakket uitkiezen! De winnaar van de laatste week kon zich zelfs verblijden met een pakket met een waarde van maar liefst 250 Euro!

vijf weken durende actie

Er werden gedurende 5 weken lang iedere week een leuk vuurwerkpakket uitgeloot aan een betalende klant bij het bekende autobedrijf. De eerste vier weken was er kans om een vuurwerkpakket met een waarde van maar liefst 100 Euro te winnen. Maar met flinke een klap op de vuurpijl werd er in de laatste week een vuurwerkprijs met een waarde van maar liefst 250 Euro verloot onder de betalende klanten bij Autobedrijf van Veggel. Deze winnaar kan het oude jaar wel heel mooi afsluiten met een bijzonder mooi pakket.

Iedere winnaar mocht zelf kiezen wat hij of zij graag wilde meenemen. Dhr. Poelman van devuurwerkbunker.nl  gaf hierbij aan dat het gekozen pakket ook rustig wat duurder mocht worden. Een uitstekende samenwerking en superactie van twee Klazienaveense ondernemers!

Lijst met gelukkige winnaars:

Week 1  Mark Verbruggen
Week 2  Niek Kiers
Week 3  M. Akkerman
Week 4 H. Seubers
Week 5  Fam. van der Voort

Autobedrijf van Veggel
Kruizemunt 22
7892 AB Klazienaveen
E-mail: info@autobedrijfvanveggel.nl 
Website: https://autobedrijfvanveggel.nl/
Tel: 0591 – 564696

Devuurwerkbunker.nl
Mr. Ovingstraat 6
7891 BR  Klazienaveen
E-mail: info@devuurwerkbunker.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/devuurwerkbunker/