Kerstwandeling WSV De Tippelaar trekt opnieuw veel wandelaars

Klazienaveen – Op Tweede Kerstdag wordt al jaren achtereen een kerstwandeling op Tweede kerstdag georganiseerd. Ook dit jaar stonden de vele vrijwilligers van WSV De Tippelaar weer in de startblokken: voor de 34e keer!!

Het decor van de start en tegelijkertijd ook de finish: De seniorenkantine van de FC Klazienaveen. De voetbalvereniging kan gelijk een veer op de hoed steken, want bezoekers vonden het een bijzonder mooie- en super-nette kantine. “En dan die toiletruimtes, gewoon super, zo mooi en schoon..” gaf één van de vele tevreden deelneemsters aan.WSV De Tippelaar 2018

drie afstanden

En opnieuw voldoet de wandelvereniging aan het verlangen om de opgedane reserves tijdens de Eerste Kerstdag op de Tweede Kerstdag er weer vanaf te lopen. WSV De Tippelaar 2018Drie afstanden waren er dit jaar uitgezet tijdens de tweede kerstdag door de vrijwilligers van de Klazienaveense wandelvereniging De Tippelaar.  WSV De Tippelaar 2018Hiervoor moesten al vroeg in de ochtend vele looprichtingsbordjes uitgezet worden. Er kon gekozen worden tussen 5, 10 of 15 kilometer wandelen.WSV De Tippelaar 2018

Het wandelen is voor de meesten niet een probleem, echter je moet wel heel sterk in je schoenen staan om tijdens één van tussenstops, zoals bij de Groene Trambrug, om een kop warme chocolademelk en een plak heerlijke kerststol (wel zelf van boter voorzien aub.) af te slaan. WSV De Tippelaar 2018WSV De Tippelaar 2018 Een brandende vuurkorf vormde bij het rustpunt een duidelijke markering voor de wandelaars . De meesten genoten dan ook echt wel even van een korte tussenstop,maar ook weer niet te lang, want moest tenslotte wel gewandeld worden.

Link naar wat meer foto’s.