3e Lightrun Klazienaveen opnieuw een gezellig feestje

Klazienaveen – Ook de 3e Lightrun van Klazienaveen kan als zowel succesvol, alsook als gezellig in de boeken bijgeschreven worden. Afgelopen zaterdagavond werd deze editie onder redelijke weerscondities verlopen.

Dit jaar deden dit jaar ruim 325 lopers hun best om zo creatief en op z’n mooist verlicht op het strijdtoneel te verschijnen. Een lastige klus was het beslist wel voor de jury om dit jaar een oordeel te gaan vellen, want het niveau stijgt ieder jaar toch maar weer. 3e Lightrun Klazienaveen 2018
Wel ontbraken een paar echte parcoursbrekers, want het wedstrijdelement was dit jaar helemaal verdwenen. Er werden voor het eerst geen tijden bijgehouden en/of geregistreerd. Een reden voor een aantal lopers om weg te blijven. Jammer is het wel een beetje, want het gaat bij deze Lightrun tenslotte om de mooist uitgedoste en verlichte loper(s) en om een stukje gezelligheid zodat er genoten kan worden van het verlichtte parcours.3e Lightrun Klazienaveen 20183e Lightrun Klazienaveen 2018 MSL_5486web2000 3e Lightrun Klazienaveen 2018