Sjoeltoernooi Noord-Bokaal in clubgebouw Brikkenmikkers

Klazienaveen – Brikkenmikkers organiseren op zaterdag 12 januari 2019 het toernooi om de Noord-Bokaal. Het toernooi zal plaatsvinden in het clubgebouw van de vereniging.

Noord-Bokaal

Zaterdag 12 januari wordt er door de Brikkenmikkers weer om de Noord-Bokaal gestreden. Sjoelen is een echte sport dat niet helaas niet de bekendheid krijgt dat het verdiend. De sport kan door jong tot oud beoefend worden en vergt een hoge mate van concentratie. De Klazienaveense Brikkenmikkers heeft een aantal spelers op wereldniveau in het ledenbestand staan.

De locatie van het sjoeltoernooi is in het clubgebouw aan de Horizon in Klazienaveen. Aanvang van het toernooi is 10.30 uur en de zaal is open vanaf 9.30 uur. Het is een open toernooi, dus iedereen mag meespelen. Er wordt 2 maal 10 bakken Libre gespeeld in 8 gemengde klassen gespeeld: dames, heren en jeugd. Het toernooi telt ook mee voor de Noord-Bokaal competitie.

Deelnamekosten

Volwassenen betalen €5,50 en de jeugd mag gratis meespelen.

sjoelvereniging

De sjoelvereniging “De Brikkenmikkers” heeft haar thuishaven in de kelder van basisschool “De Planeet” aan de Horizon in Klazienaveen. De reguliere sjoelavonden zijn op de dinsdag- en vrijdagavonden. De tijden zijn vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie over het toernooi en de Brikkenmikkers gaat u naar hun website: www.brikkenmikkers.nl.

Wat: sjoeltoernooi Noord-Bokaal
Wanneer: zaterdag 12 januari, 10.30 uur
Waar:  Clubgebouw De Brikkenmikkers
Horizon 76
7891 CK
Klazienaveen
Tel. 0591-390162

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!