Ook een sfeervolle Kerstviering bijwonen?

Klazienaveen – Als u ook een sfeervolle Kerstviering wilt bijwonen, dan kan dat op Kerstavond 24 december bij het Apostolisch genootschap. Iedereen is van harte welkom.

Op Kerstavond zet namelijk het Apostolisch genootschap haar deuren open voor de Kerstviering. De boodschap van het Kerstverhaal is nog altijd actueel en daarom vindt de kerstwijding plaats op Kerstavond met een terugblik op het afgelopen jaar met het gesproken Woord, Poëzie, Muziek en Zang.

Kerstavond

Een sfeervol uur met vertellers onder begeleiding van muziek en zang wordt het oude verhaal in de woorden van nu gebracht. Diegenen die het kerstverhaal zouden willen bijwonen zijn van harte welkom. De aanvang van de Kerstavond is om 19.00 aan de Evenaar 19.

Eerste Kerstdag Kerstmusical

Tijdens een feestelijke kerkdienst, aanvang 9.30 uur, wordt het kerstverhaal voorgelezen met muziek en zang. Aansluitend aan de dienst is er een Kerstmusical “Compassie, Duurzaamheid en Solidariteit” uitgevoerd in drie bedrijven door kinderen en volwassenen. De Kerstmusical duurt ongeveer 1 uur en begint om ca. 11.45 uur. Iedereen is van harte welkom om de dienst en/of kerstmusical bij te wonen.

Wat: sfeervolle Kerstvieringen
Wanneer: 24 december en 25 december
Waar: Apostolisch Genootschap, Evenaar 19, 7891 CD,  Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!