Nieuwjaarsbijeenkomst Sportief Klazienaveen met uitreiking Sportwaarderingsprijs 2018

Klazienaveen – Sportief Klazienaveen organiseert ook in januari 2019 weer een Nieuwjaarsbijeenkomst. Ditmaal in samenwerking met Business Sociëteit Klazienaveen i.o. in de seniorenkantine van de FC Klazienaveen.

De vereniging Sportief Klazienaveen organiseert in samenwerking met Business Sociëteit Klazienaveen i.o. op woensdag 16 januari 2019 de Nieuwjaarsbijeenkomst in de seniorenkantine van de FC Klazienaveen. De avond begint om 19.30 uur en de inloop van de Nieuwjaarsavond is vanaf 19.00 uur.

sportwaarderingsprijzen

Tijdens de bijeenkomst wordt de Sportwaarderingsprijs 2018, de Jeugdsportwaarderingsprijs 2018 en de Oeuvre Sportprijs Klazienaveen uitgereikt.

presentatie

De avond wordt gepresenteerd door Henk Kuhl uit Klazienaveen. De muzikale medewerking wordt verleend door het saxofoon-duo Sendi en Thom Wessel uit Klazienaveen. Speciale gast op deze avond is de nummer twee van de Elfstedentocht 1997: Erik Hulsebosch.

aanmelding

Aanmelding voor deze avond is mogelijk via e-mail: dataveem@xs4all.nl