Erepenning gemeente Emmen voor Bouke Arends

Emmen/Westland – Dinsdagavond heeft Bouke Arends de erepenning van de gemeente Emmen mogen ontvangen. Burgemeester Eric van Oosterhout reikte de penning uit tijdens de installatie van Bouke Arends als burgemeester in de gemeente Westland.

erepenning

Eric van Oosterhout vertelde in een korte speech dat Emmen nog een laatste blijk van waardering wilde meegeven aan de nieuwe burgemeester van Westland. De uitreiking van de erepenning is een waardevolle toevoeging aan het mooie afscheid dat Bouke Arends in Emmen heeft gehad. De overhandiging vond plaats in de gemeente Westland.

31 jaar gemeente Emmen

Bouke Arends ontvangt de erepenning omdat hij 31 jaar politiek actief is geweest in de gemeente Emmen, waarvan bijna 9 jaar als wethouder. Bouke Arends heeft veel betekend voor de economische ontwikkeling van de gemeente. Zo heeft hij bijgedragen aan de centrumontwikkeling. Ook heeft hij zich ingezet voor het aantrekkelijk maken en het verstevigen van de economische structuur in Emmen.

Eerder uitgereikte penningen

Sinds 1995 wordt de erepenning van de gemeente Emmen uitgereikt. Zo heeft het echtpaar Rensen de eerste penning ontvangen. Daarnaast hebben diverse wethouders waaronder Hoogland, Erenstein, Evenhuis en Holman de erepenning ontvangen, maar ook muzikant Daniel Lohues en sporter Kjeld Nuis.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!