‘Super Saturday’ koopavond tijdens derde Lightrun Klazienaveen

Klazienaveen – Na de voorgaande succesvolle edities wordt komende zaterdag 22 december in Klazienaveen de derde Lightrun verlopen. Ook is er een sfeervolle koopavond: ‘Super Saturday’, waarbij de winkels tot 21.00 uur geopend zijn.

Lightrun 2018

Op zaterdag 22 december start de Lightrun 2018 om 18.30 uur in het centrum van Klazienaveen! Ook de derde editie kent twee afstanden: de bekende 4 mijl en daarnaast de 6 mijl. De routes zijn extra sfeervol verlicht, en de winkels in het centrum zijn geopend tot 21.00 uur: Super Saturday!!

Zowel SportBoxx – 4 Mijl – als Cabot – 6 Mijl – zijn opnieuw de hoofdsponsoren van de derde Lightrun. Iris Eilering – IRH Bewegen –  zal vanaf 18.30 uur zorgen voor een muzikale, enthousiaste Warming -Up!

Wat: Derde Lightrun Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 22 december, aanvang 18.00, warming-up 18.50 uur en start 18.30 uur
Waar: Klazienaveen centrum
Inschrijving: inmiddels gesloten