Jan Pol en Annie Pol-Knegt vieren 60-jarig huwelijksfeest

Klazienaveen – Precies vandaag 13 december 2018 is het alweer 60 jaar geleden dat Jan en Annie Pol-Knegt elkaar het jawoord gaven. Een goede reden voor burgemeester Eric van Oosterhout om het bruidspaar de felicitaties over te brengen.

Feest

In huize Pol aan de Engweg nummer 54 is het feest vandaag in Klazienaveen. Jan Pol, inmiddels 82 jaar en Annie Knegt, nu 79 jaar, gaven elkaar het jawoord op 13 december 1958. Het was een goed en stabiel huwelijk geven beide echtelieden aan, iets wat ook te bemerken was tijdens het interview.

Het echtpaar heeft 4 kinderen mogen krijgen, 2 zoons en 2 dochters en die hebben op hun beurt voor 10 kleinkinderen gezorgd. Als men denkt dat het daarmee gedaan is, slaat de plank mis. Want het 60-jarig bruidspaar heeft inmiddels alweer 14 achterkleinkinderen, iets waar ze erg trots op zijn!

Jan heeft vanaf zijn 13e jaar gewerkt en heeft later voor het huishouden gezorgd terwijl Annie op de Honeywell werkte. Dat was niet altijd even gemakkelijk geeft Annie aan met 4 kleine kinderen. Gelukkig deed Jan het huishouden en kon hij uitstekend koken, dit benadrukt Jan zelf ook … “blijf je hier nu eten?”  grapt Jan.

Naast de Honeywell deed Annie vrijwilligerswerk en werkte ze bij Henk Lanting voor het schoonmaken van de kantoren, later ook de bussen die weer binnen kwamen. Jan daarentegen reed 25 jaar als parttimer op de busjes voor Henk Lanting en werkte hij 40 jaar bij de RK- begrafenisvereniging. Een grote hobby van Jan is vissen en houdt hij van vele soorten muziek terwijl Annie daarentegen graag met handwerken bezig is. Vrijdag is er een verrassingsfeestje, ze weten niet precies over hoe en wat, en laten zich dan echt maar verrassen. Hoewel, Annie zegt dat ze het wel heel graag wil weten, maar ja, ze verklappen ons niets….

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!