Pastoorsboerderij zo goed als gereed voor de officiële opening

De Pastoorsboerderij in het Bargerveen is zo goed als gereed. Op de foto legt werknemer Marc Arends van Bouwbedrijf Gebr. Wolken de laatste hand aan het bouwwerk.

Het was vandaag een frisse dag in het Bargerveen, met een weliswaar lichte maar koude oostenwind. Maar Marc Arends legt vandaag de laatste hand aan het bouwwerk door de laatste gevelplanken te bevestigen. En dan dient er nog in de schuilplaats met uitzichttoren en het terrein rondom opgeruimd te worden, want komende vrijdagmiddag 7 december zal de feestelijke, officiële opening plaatsvinden.Bargerveen 2018

Het zicht van bovenuit de weliswaar kleine, maar met twee bordessen uitgerustte verzonken trapconstructie, is het uitzicht fantastisch over de nieuw aangelegde plassen in het Bargerveen. Bargerveen 2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!