Uitzendmarathon goede doel van ‘De Blauwe Fazant’ nu ook wereldwijd te beluisteren!

De uitzendmarathon voor het goede doel van de ‘Blauwe Fazant’ is nu ook wereldwijd te beluisteren! Een hulpactie van collega zendpiraten maakt dit mogelijk!

Maxime tegen MS

De ‘Blauwe Fazant’ een zendstation, is afgelopen zaterdag 20 oktober om negen uur s’morgens begonnen met een uitzendmarathon voor het goede doel. Een hele week lang Legaal! uitzenden voor een goed doel: namelijk zoveel mogelijk geld  inzamelen voor de 29-jarige Maxime tegen MS!

teveel vermogen

Nu heeft het zendstation in Klazienaveen-Noord het Agentschap Telecom op bezoek gehad. Bij deze controle bleek de zender iets te teveel vermogen te bezitten. Op last van een controleur van het Agentschap Telecom moest het vermogen drastisch teruggeschroefd worden. Hier door was de zender al na enkele kilometers bijna niet meer te ontvangen. Veel luisteraars waren nu verstoken van het signaal van de (tijdelijke) legale piraat.

Dankzij een uitstekende hulp van piratenstations uit de wijde omgeving is ‘De Blauwe Fazant’ nu via het internet te volgen, waardoor hij nu dus wereldwijd te beluisteren is. Hieronder vindt u de link naar de bewuste websites:

http://etherpiraten.com
http://piratencombinatie.nl/ 
Zoeken op: Radio De Blauwe Fazant, of bezoek de Live-uitzending in Klazienaveen-Noord, De Weerdstraat 23!

Lees ook:

Piratenzender ‘De Blauwe Fazant’ hele week lang legaal voor goed doel

error: De inhoud van deze website is beschermd !!