Klazienaveen Samen! Een netwerkmarkt voor alle Klazienaveners!

Donderdag 4 oktober is in Klazienaveen de netwerkmarkt ‘Klazienaveen Samen!’ Deze markt is bedoeld voor alle inwoners van Klazienaveen.

Klazienaveen Samen! De allerleukste netwerkmarkt voor alle inwoners van Klazienaveen! Morgen, donderdag 4 oktober vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur in Welzijn- en Gezondheidscentrum de Blokken in het centrum van Klazienaveen.

Maak kennis met organisaties, verenigingen en instellingen uit de buurt. Formele- en informele zorg presenteren zich tijdens deze netwerkmarkt door middel van voorlichting, demonstraties en activiteiten. Kom ook langs op donderdag 4 oktober tussen 14.00 uur tot 19.00 uur om te zien wat er allemaal aangeboden wordt in het dorp. Want Klazienaveen dat zijn we samen!

Samen!Markt-2018

Lees ook:  https://klazienaveenlokaal.nl/2018/09/21/mgezond-ook-op-samenmarkt-klazienaveen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!