M&Gezond ook op Samen!Markt Klazienaveen

Wilt u ook de gezondheid in uw eigen leefomgeving verbeteren? M&gezond is donderdag 4 oktober ook op de Samen!Markt in Klazienaveen aanwezig. Informatie, sport,spel, muziek en vermaak voor jong tot oud!

Klazienaveen Samen!Markt

Donderdag 4 oktober is in Klazienaveen de Samen!Markt, een netwerkmarkt met demonstraties  en activiteiten waar inwoners informatie, tips en ondersteuning kunnen krijgen over bijvoorbeeld hun eigen gezondheid en dat van anderen.

M&Gezond

Medewerkers van M&Gezond zijn tijdens de Samen!Markt aanwezig met hun stand en gaan à-la-minute bepalen of de inwonersinitiatieven die de gezondheid kunnen bevorderen, van ons een budget krijgen toegewezen.

Samen!Markt Klazienaveen

Heb je zelf ook een goed idee om de gezondheid in je leefomgeving te verbeteren? Kom dan naar de stand van M&Gezond op 4 oktober op de Samen!Markt Klazienaveen. M&Gezond kan u helpen met een ‘snel geld’-actie waardoor je direct aan de slag kunt. Kortom, hebt u een goed idee? Kom dan langs op de Samen!Markt Klazienaveen en deel uw idee met M&Gezond!

Wat: Samen!Markt Klazienaveen
Wanneer: donderdag 4 oktober van 14.00 – 19.00 uur
Waar:
Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken
Van Echtenskanaal Noordzijde 161
7891 AJ Klazienaveen
Tel. 0591 745 210

Meer informatie:
E-mail: m.vrieswijk@welzijngroepsedna.nl
Website: https://emmengezond.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/gezondinemmen/

Samen!Markt-2018