Grote rommelmarkt tijdens ‘Parochiecontactdag’ Zwartemeer

Tijdens de Parochiecontactdag op zondag 10 juni van de RK-kerk in Zwartemeer word er een grote rommelmarkt gehouden. De jaarlijkse ‘Open Dag’ wordt begonnen met een Eucharistieviering.

Een prachtig decor wordt het, een gezellig aangekleed terras met muziek op het kerkplein bij de Verrijzeniskerk van de RK-kerk in Zwartemeer. Vanaf 9.00 uur is er een grote rommelmarkt tegelijk met de jaarlijkse ‘Open Dag’, de Parochiecontactdag.

veel activiteiten

Het beloofd een gezellige en leuke dag te worden met de vele activiteiten en de verkoop van o.a. prachtige bloemstukjes voor een laag bedrag. Ook worden er rozijnenbollen, het bekende smakbrood, tarwe en roggebollen verkocht. En voor de echte liefhebber zijn er vele soorten soorten koeken waaronder de overheerlijke veenbes- en gevulde koeken te koop. Al deze overheerlijke producten worden bereid in de ambachtelijke Bakkerij in het Veenpark.

Een gokje wagen? Doe mee aan het bekende Rad van Avontuur met aantrekkelijke vleesprijzen. Er worden slechts een beperkt aantal rondes aan het grote wiel gedraaid, dus de kans om een lekker vleespakket oid. te winnen is groot. Of wat te denken van het 21-kaartspel.  Voor kinderen is er een springkussen en kan er aan een touwtje getrokken worden met enveloppen of een leuke knuffels.

nieuwe pastoor J. Okonek

Vanaf 9.00 uur start de rommelmarkt, waarna er om 9.30 uur de Parochiecontactdag begint met een Eucharistieviering. De nieuwe pastoor J. Okonek zal voorgaan in deze mis en de 3 kerkkoren St. Caecilia, Young People en het kinderkoor Yaëla leveren een feestelijke en religieuze bijdrage.  Iedereen is van harte welkom.

opbrengst

Centraal in dit geheel staat het gezellig aangeklede terras met muziek, wat tevens een uitstekende plaats is om eens gezellig bij te kletsen en de onderlinge banden te versterken. Tegen een lage prijs kunt u genieten van koffie, thee, drankjes en hapjes. Om 16.00 uur zal de Parochiecontactdag besloten worden met een aantal trekkingen van de diverse verlotingen. De opbrengst van deze dag gaat besteed worden aan de bouw van een nieuwe garage met opslagruimte.

Wat: Parochiecontactdag, rommelmarkt, Eucharistieviering
Wanneer: zondag 10 juni, van 9.00 tot 16.00 uur
Waar: kerkplein Verrijzeniskerk Zwartemeer, De Hoven 8.

De toegang is gratis!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!