Kaartverkoop ‘Nacht van Klazienaveen’ uitstekend

De kaartverkoop van de ‘Nacht van Klazienaveen’ loopt uitstekend! De eerste ‘Nacht van Klazienaveen’ is een initiatief van zestien Klazienaveners.

De organisatoren zijn bijzonder actieve Klazienaveners die het dorp een warm hart toedragen, en die, om dit soort activiteiten te kunnen ontplooien, een Stichting hiervoor in het leven hebben geroepen.

Feesttent

De feesttent voor komende zaterdagavond de 26e mei staat er inmiddels. Een paar dames van de tentbouwer zijn al druk doende met de aankleding en de feestverlichting voor het ‘Grootste Café’ van Klazienaveen.Nacht van Klazienaveen

gevarieerd avondprogramma

Ook zal er in de tent een ‘Special Bar’ zijn waar ‘speciaal bieren’ verkocht gaan worden! Daarnaast zullen er zaterdagavond tijdens de ‘Nacht van Klazienaveen’ ook een aantal charmante dames van het Flügel-team aanwezig zijn en een flügeltje gaat er altijd wel in toch? En dan niet te vergeten het gevarieerde avondprogramma bomvol met muziek en uitstekende artiesten. Dit mag je niet missen!

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat uitstekend, want inmiddels is ruim 75 procent van het beschikbare aantal kaarten verkocht, zodat het aantal beschikbare kaarten aan de kassa zaterdagavond beperkt zou kunnen zijn. Wilt u zeker zijn van een toegangskaartje? De entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de BRUNA Klazienaveen voor slechts 5 Euro. Nacht van Klazienaveen

Lees voor het programma ook:
http://www.klazienaveenlokaal.nl/2018/03/28/kaartverkoop-nacht-van-klazienaveen-3-april-van-start/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!