JMS Hurry-Up trekt Spaanse opbouwer aan

De Spanjaard Javier Bebeta Navarro gaat volgend seizoen de selectie van JMS Hurry-Up versterken. De 28-jarige opbouwspeler komt over van Horneo Sporting Alicante.

Met het contracteren van Navarro hebben de Zwartemeerders de gewenste versterking op de linker –en midden-opbouwpositie binnen. Navarro staat te boek als een ervaren en technische speler die op meerdere posities uit de voeten kan.

Javier Bebeta Navarro

De Spanjaard Navarro was actief in de nationale jeugdselecties en heeft op hoog niveau gespeeld in Noorwegen en Spanje. Begin mei was Navarro in Zwartemeer voor een trainingsstage. Hier liet hij een uitstekende indruk achter, wat resulteerde in een éénjarige verbintenis. De club kan een optie lichten voor een tweede seizoen.

JD Techniek Hurry-Up

Navarro sluit halverwege juli aan bij de selectie van het nieuwe trainersduo Remer en Kremer. JMS Hurry-Up, dat volgend seizoen verder gaat als JD Techniek Hurry-Up, start op 15 september de BENE-League met een thuiswedstrijd tegen HC Visé BM.