Inhaalavond Klazienaveense avondwandelvierdaagse gezellig druk

De inhaalavond op donderdag 17 mei van de Klazienaveense avondwandelvierdaagse is  gezellig druk verlopen. Na 4 dagen zitten er vooreerst wel voldoende kilometertjes in de benen, ehhh… beentjes!

inhaalavond

Ondanks de dip in het weer namen bijzonder veel mensen de moeite om de wandelaars tijdens hun laatste kilometertjes van de Klazienaveense avondwandelvierdaagse een hart onder de riem te steken. Woensdagavond verliep het evenement nog onder redelijke weersomstandigheden en temperatuur. Tijdens de inhaalavond was het bewolkt en dat ging gepaard met een stevige, en frisse noord-westen wind. Hieronder een paar foto’s gemaakt tijdens de inhaalavond, voor meer foto’s vindt u onderaan een link naar onze Oypo-website. Avondwandelvierdaagse inhaal 2018

Hier vindt u de link naar onze Oypo-website met de gemaakte foto’s tijdens het inhalen in het centrum van Klazienaveen.