Technisch knutselen voor jonge mantelzorgers met Werkgroep Jonge Mantelzorgers

De Werkgroep Jonge Mantelzorgers vraagt om aandacht voor een viertal ingeplande activiteiten. De aanmelding is inmiddels geopend, en is bestemd voor jonge mantelzorgers in de leeftijdsgroep van 6 t/m 13 jaar.

technische knutselactiviteiten

In samenwerking met Toolbox worden er technische knutselactiviteiten georganiseerd in het Rensenpark in het centrum van Emmen.
Jonge mantelzorgers verdienen volgens de werkgroep niet alleen extra aandacht, maar ook de mogelijkheid om met andere jonge mantelzorgers in contact te komen. Jonge mantelzorgers hebben namelijk niet zelf kunnen kiezen voor de extra zorg die iemand uit hun omgeving nodig is.

gezamenlijke lunch

Jonge mantelzorgers van 6 t/m 13 jaar kunnen zich vanaf heden aanmelden voor Technisch Knutselen bij Toolbox in het Rensenpark. Elke bijeenkomst begint met een gezamenlijke lunch en begint om 12.00 uur en de eindtijd is 15.30 uur.

aanmelden

Aanmelden kan per activiteit en je mag een vriend of vriendin meenemen. De deelname is gratis. Geef de datums door waarvoor je je aanmeldt en ook belangrijk, wie je meeneemt. De binnenkomst van de e-mail is de volgorde van de deelnamelijst. Er kunnen namelijk maximaal 20 jongeren mee doen. Het aanmelden doe je via het sturen van een e-mail naar: jongemantelzorgersemmen@gmail.com

lijst met activiteiten

9 juni 2018 workshop techniek
15 september 2018 technisch knutselen waarbij geluid centraal staat
23 maart 2019 technisch knutselen waarbij licht centraal staat.
11 mei 2019 technisch knutselen waarbij beweging centraal staat.

Volg de Werkgroep Jonge Mantelzorgers Emmen ook eens op hun Facebookpagina.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!