Warme start Avondwandelvierdaagse Klazienaveen

De Avondwandelvierdaagse met meer dan 1200 deelnemers in Klazienaveen is maandagavond 14 mei onder bijzonder warme weersomstandigheden van start gegaan. Er kwamen velen kijken om de wandelaars aan te moedigen.

De start vanaf de voetbalvelden van de FC Klazienaveen was allemaal goed geregeld met bordjes die de startpunten met km’s weergaven. Het was desondanks toch een drukte van belang met meer dan 1200! actieve deelnemers, waaronder ook veel scholen met begeleiding.

Een paar meisjes van de St. Franciscusschool uit Weiteveen poseren even voordat de start plaatsvindt.
Avondvierdaagse start 2018
Dit is vlak voor de hoofdtribune. Er zijn nog drie zijden van het voetbalveld met wandelaars gevuld.

De start begon met de 15 km en ca. 10 minuten later gevolgd door de 10 km lopers. Om circa 18.35 uur waren alle wandelaars vertrokken.

Tja, zo vlak voor de start ben je blijkbaar vol energie, ff afwachten hoe het er donderdagavond voorstaat…
Iedereen gaat mee!

Medewerkers van de Plus Fischer Supermarkt Klazienaveen verstrekten aan iedere deelnemer gratis een heerlijke plak ontbijtkoek.Avondvierdaagse start 2018 En dat ging er wel in! Avondvierdaagse start 2018De koek is bedoeld voor onderweg, maar ja, je bent toch al onderweg?

inhaalavond

A.s. donderdagavond is de inhaalavond in het centrum van Klazienaveen. Vanaf de Voeghoutenstraat gaan de wandelaars donderdagavond onder begeleiding van een 4 tal muziekkorpsen door het centrum van Klazienaveen weer terug naar het startpunt, het voetbalveld  van de FC Klazienaveen.

De Avondwandelvierdaagse wordt jaarlijks georganiseerd door W.S.V. De Tippelaar in samenwerking met de KWBN.

Meer foto’s kunt u later op de avond bekijken op onze Oypo website. Klik daarvoor op deze link.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!