Jaarlijkse Dordse-Koepeldag op Hemelvaartsdag

Natuurlijk is er ook dit jaar op Hemelvaartsdag de traditionele Dordse-Koepeldag, de bekende jaarmarkt op Nieuw-Dordrecht met veel braderie en een grote vlooienmarkt. Maar ook het inwendige van de mens wordt er niet vergeten!

braderie en vlooienmarkt

Kom aanstaande donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 0.9.00 uur naar de Dordse-Koepeldag, de jaarmarkt van de regio, met braderie en vlooienmarkt in geheel Nieuw-Dordrecht. Het wordt ook dit jaar vast en zeker opnieuw een gezellige en drukke jaarmarkt. Heeft u de jaarmarkt nog nooit bezocht?  Neem er gerust maar eens een keertje rustig de tijd voor om het te gaan bezoeken! U krijgt er beslist geen spijt van!

Stichting Chaos in de Venen

Stichting Chaos in de Venen is al vele jaren een begrip in Zuid-Oost Drenthe en is de organisator van o.a. de jaarlijkse Dordse-Koepeldag op Hemelvaartsdag in Nieuw-Dordrecht.