Doe mee aan ideeënprijsvraag Rensenpark en win €5000!

De Stichting Jaap en Aleid Rensen, Stichting JAR, nodigt inwoners van de gemeente Emmen uit deel te nemen aan een ideeënprijsvraag voor het Rensenpark.

Rensenpark

De Stichting JAR is op zoek naar oorspronkelijke en creatieve ideeën op het gebied van landschap, kunst en cultuur die de ontwikkeling van het Rensenpark gaan versterken. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over de inrichting en/of over activiteiten in het Rensenpark.

Maar ook niet-inwoners van de gemeente Emmen die zich verbonden voelen met het oude NoorderDierenPark kunnen aan de ideeënprijsvraag deelnemen.
De ideeënprijsvraag wordt in samenwerking met de gemeente Emmen georganiseerd.

genomineerde inzendingen

Begin juni bepaalt een onafhankelijke jury welke inzendingen genomineerd worden voor een prijs. De genomineerden worden medio juni uitgenodigd hun idee toe te lichten voor de jury. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van € 5000,- plus een inspanning van de gemeente Emmen en Stichting JAR om het idee te realiseren. Vanaf medio juli zullen de genomineerde inzendingen worden tentoongesteld in het park en er zal ook nog een publieksprijs worden gekozen.

meedoen

Vanaf donderdag 3 mei kunnen deelnemers zich gratis inschrijven voor deelname via de website van de Stichting JAR: www.stichtingjar.nl
Tot en met vrijdag 1 juni kunnen de ideeën per E-mail worden gezonden aan de Stichting via info@stichtingjar.nl