Nog chauffeurs met wagen gezocht voor Vrachtwagendag De Trans

Dit jaar wordt alweer voor de 21e keer de jaarlijkse Vrachtwagendag van Stichting De Trans georganiseerd. Er worden nog chauffeurs met wagen gezocht!

onvergetelijke dag

Op zaterdag 2 juni 2018 vindt de jaarlijkse Vrachtwagendag van Stichting De Trans plaats. Dit jaar wordt de rit georganiseerd voor alweer de 21e keer! Een waar succes dus! Om ook dit jaar weer te laten slagen en de cliënten van Stichting De Trans een  fantastische dag te bezorgen, wil de organisatie hierbij alle chauffeurs met wagen weer uitnodigen om zich aan te melden.

En mocht je een collega kennen, die nog niet weet hoe leuk en waardevol het is om eens een bewoner als bijrijder te hebben? Laat hem of haar zich ook aanmelden en ook meedoen!

Samen er een fantastische dag van maken, dat is ons doel! Op zaterdagmorgen 2 juni tegen 11.00 uur worden de chauffeurs op het adres Leeuwerikenveld 10 in Emmen verwacht. De start vindt dan tegen 13.30 uur plaats en zullen de vrachtwagens gaan rijden.

Route

Na de rit is er een feestje met live muziek en een hapje en drankje. We kijken uit naar jouw komst! De route wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze Facebookpagina.

Opgeven

Je kunt je opgeven via e-mail: ontspanningscommissie@detrans.nl
of bel met Annelies vd Vijver op (06) 13 59 55 64 of met Gea Ossel (06) 13 21 70 51. De cliënten van De Trans zullen je bijzonder dankbaar zijn. (En wij natuurlijk ook….)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!