Verkeerslichten terug in Klazienaveen

Klazienaveen – De verkeerslichten komen terug in Klazienaveen, en er komt een gratis parkeervergunning voor inwoners van Klazienaveen.

De voorbereidende werkzaamheden zullen de meeste bezoekers en inwoners van Klazienaveen al zijn opgevallen. Nabij de Tramdam en op de kruising Meridiaan/van Echtenskanaal nz. komen verkeerslichten te staan. Dit om de verkeerscirculatie in het centrum te bevorderen.
De gemeente Emmen stelt met nadruk dat het hier gaat om een tijdelijke maatregel. De plaatsing van de verkeerslichten staan begin volgende week op de planning.

Ook voor het parkeerprobleem in het centrum van Klazienaveen is een tijdelijke oplossing gevonden. Het gaat hier om een pilot van een jaar. Voor inwoners van Klazienaveen is op vertoon van een ID kaart een gratis parkeervergunning te verkrijgen bij de plaatselijke middenstand.
Voor inwoners buiten Klazienaveen worden duidelijk zichtbare parkeerplaatsen ingericht in het centrum van Klazienaveen. Deze maatregelen zijn begin volgende week van toepassing.
In een enquête wil de gemeente de mening van bezoekers en van de inwoners in het centrum van Klazienaveen vernemen. De formulieren worden zo mogelijk uitgedeeld bij plaatsing van de auto.

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!