40 Jaar Derrick Crossers in Schoonebeek

derrickcrossers_lichtwedstrijdRegio/Schoonebeek – Het 40-jarig bestaan van The Derrick Crossers uit Schoonebeek wordt extra luister bijgezet met een lichtwedstrijd in een uitgebreid programma.

Het 40-jarig jubileum wil de BMX vereniging graag vieren met zoveel mogelijk belangstellenden. Om dit te bewerkstelligen zijn er op zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur extra activiteiten. programma-derrickcrossers-2023Bij de opening op 18.00 staan er een aantal verrassende gastrijders aan het starthek.  Leden uit het district strijden namelijk ook mee ter afsluiting van het seizoen. Vervolgens is ’s avonds de jaarlijkse lichtwedstrijd met verlichte fietsen en verklede rijders. Dit jaar worden er ook prijzen uitgereikt voor de 3 mooist verklede gasten.

Kom dus ook langs om de afgelopen 40 jaar met ons te vieren en een mooi begin te maken voor de komende 40 jaar. Plaats van de activiteiten is aan de Kerkhoflaan 3 in Schoonebeek.kerkhoflaan-3

(Foto: The Derrick Crossers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!