Afsluitende eredienst voor Protestantse Kerk Zwartemeer

Protestantse-kerk-Zwartemeer_MSL5460webZwartemeer – De Protestantse Kerk Gemeenschap in Zwartemeer houdt op te bestaan, en gaat over in de Protestantse Gemeente Eben Haëzer Klazienaveen/Nieuw-Dordrecht/Zwartemeer.

De Protestantse Gemeente is in januari 2018 ontstaan uit de Protestantse Gemeente Kapel Zwartemeer/Bargercompascuum en de Gereformeerde Kerk Zwartemeer. Na deze slechts korte periode valt nu het doek definitief voor de Protestantse Kerk in Zwartemeer.
Ter gelegenheid wordt er een afsluitende eredienst gehouden in de Protestantse kerk te Zwartemeer op zondag 15 januari, aanvang 14.00 uur. Na de dienst is er nog een samenkomst in Dorpshuis De Meerstal met een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Wat: afsluitende eredienst
Waar: Protestantse Kerk Zwartemeer, Van Echtenskanaal NZ 33.
Wanneer: Zondagmiddag 15 januari, aanvang 14.00 uur.

(Foto: Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!