Tentoonstelling Kerst & Kaart geopend

Museum-Collectie-Brands-vooraanzicht-museumNieuw-Dordrecht – Het is al vroeg kerst dit jaar bij Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht. Vanaf 5 november t/m 8 januari is de nieuwe tentoonstelling Kerst & Kaart geopend.

Over de ontstaansgeschiedenis van het kerstfeest en de kerstkaart

De twee onderwerpen die zoals de titel al verklapt, staan centraal staan in de nieuwe tentoonstelling. In de zomer is het team Collectie & Exposities van Museum Collectie Brands al begonnen met het voorbereiden van de tentoonstelling. Kerst, en in het bijzonder kerstkaarten was een onderwerp dat al even op het verlanglijstje van het museum stond. Nu is er een unieke expositie samengesteld over de kerstkaart en het ontstaan ervan in Museum Collectie Brands.

Wat:             tentoonstelling Kerst & Kaart
Wanneer:  5 november t/m 8 januari
Waar:
Museum-Collectie-Brands-vooraanzicht-museum

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400 (tijdens openingstijden)
E: info@collectie-brands.nl
W: www.collectie-brands.nl

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud van deze website is beschermd !!