B.J. Hegen Blues Band komt naar Klazienaveen!

BJ-BLuesbandKlazienaveen – Zondagmiddag 13 november zal de legendarische B.J.Hegen Blues Band gaan optreden in Klazienaveen. Decor voor dit unieke optreden is de kantine van het Esdal College en de organisatie is in handen van Facet Klazienaveen.

De B.J. Hegen Blues Band is een band die het programma vult met authentieke gepolijste Chicago Blues. Leider van de band is B.J.Hegen. (Bé). Eind jaren 70 richtte de Annenaar de B.J. Hegen Blues Band op. De band bestaat nu 41 jaar. Bé Hegen mag zeker in het Noorden van het land een evenknie genoemd worden naast de bluescoryfeeën zoals Harry Muskee en Fred Reining. Met zijn band heeft hij met grote muzikanten op het podium gestaan. Zo speelde hij met de band in het voorprogramma van B.B King.

De band bestaat naast Bé Hegen (zang, gitaar en bluesharp) uit Jan Warntjes piano, Frans Többen bas, en Henk van der Veen drums. De band staat voor authentieke blues zonder allerlei randverschijnselen. Hét kenmerk van de band is dat de leden elkaar de ruimte geven om te laten horen waar ze goed in zijn, maar waar het saamhorigheidsgevoel en het plezier in het spel de boventoon voert.

Uiteraard wilt u dit concert niet missen! De kaartjes incl. pauzeconsumptie zijn te koop via onze website of aan de balie bij Facet Klazienaveen :€ 6,+ leden en niet leden betalen € 12,=.

Wat: Optreden BJ Bluesband
Wanneer: Zondagmiddag 13 november
Inloop: vanaf 14.00 uur
Start concert: 14.30 uur
Einde: +/- 16.30 uur
Kosten: Leden 6,= euro, niet leden 12,=
Waar: Kantine Esdal CollegeRABO-FACET-bibliotheek-2022-MSL06975Web

error: De inhoud van deze website is beschermd !!