Dag van de Ouderen in Hotel Van Der Valk Emmen

DagvdOuderen-2019Regio – Het Hotel Van der Valk Emmen heeft opnieuw ruimtes beschikbaar gesteld voor de Dag van de Ouderen. Een gratis toegankelijk evenement, rijk aan niet-commerciële informatie voor ouderen met dit jaar als thema ‘veiligheid’.

Het Lokaal Comité organiseert opnieuw het evenement Dag van de Ouderen in Hotel van der Valk langs de A37. Het is een evenement waar vele standhouders zich presenteren aan de oudere inwoner van de gemeente Emmen. Het evenement heeft een niet-commercieel, informatief karakter en er is ook entertainment. De deuren zijn geopend vanaf 10 uur. Het programma begint om 10.30 uur met een openingswoord door wethouder Rink van de gemeente.

Dit jaar wordt voor het eerst gewerkt met een thema, en heel actueel is het dit jaar ‘Veiligheid’. Sommige standhouders zullen iets met dat thema doen en de lezing met als onderwerp fraude zullen onder meer online-fraude en bankpasfraude behandeld worden. Met deze lezing en een optreden door Drenthe Plat en natuurlijk al de standhouders en de gratis toegang is het een unieke kans om uzelf te verrijken met informatie en om een fijne dag te beleven. Deze dag duurt tot ca. 15.30 uur.

Wat: Dag van de Ouderen
Wanneer: woensdag 5 oktober van 10.00 tot 15.30 uur
Waar: Hotel Van Der Valk Emmen langs de A37

(Foto: archief Henk Lambers 2019)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!