Verdiende thuiswinst voor Bedrocks Heren 1

Spelmoment Bedrocks H1 - Caribe DSC02766Emmen/Regio – Door onder meer door 2-honkslagen van Harry Boonstra en Bart Jan van der Toom werden er maar liefst 14 runs gescoord in de laatste twee innings tussen Bedrocks H1 en Caribe H2 uit Groningen. Een verdiende thuiswinst voor Bedrocks Heren 1.

Bedrocks H1

Zondagmiddag ontving Bedrocks H1 het tweede team van Caribe uit Groningen. Beide teams waren de competitie gestart met één winst- en één verliespartij. Bedrocks startte met de van Caribe overgekomen Melvin Brandjes op de heuvel en zijn broer Robin achter de plaat. Scheidsrechter was Davey Paulussen. In de 1e inning kwamen de Emmenaren niet op de honken en keek het tegen een 1-0 achterstand aan door o.a. een 3-honkslag van de derde slagman van de Groningers.Spelmoment Bedrocks 1 - Caribe DSC03534In de 2e en 3e inning stond het vizier iets scherper en liep Bedrocks uit naar een 6-1 voorsprong. Caribe gaf zich echter niet gewonnen en kwam in de 4e inning nog gevaarlijk dichtbij 6-5. Na een pitcherwissel bij Caribe ging de Emmer slagploeg helemaal los. Onder meer door 2-honkslagen van Harry Boonstra en Bart Jan van der Toom werden er maar liefst 14 runs gescoord in de laatste twee innings. Spelmoment Bedrocks 1 - Caribe DSC03140

Gelijkspel Heren 2

Bedrocks Heren 2 DSC02531
Bedrocks Heren 2

Onder leiding van scheidsrechter Benjamin Houthuyzen speelde Bedrocks H2 zondagmorgen op de Meerdijk 2 tegen Knights 1 uit Leek. In de eerste inning gingen de Leeksters er hard in en moesten de Emmenaren maar liefst negen punten incasseren. Gelijkmakend wisten de Bedrockers de rug te rechten en pareerde met zeven runs. In de tweede inning boden de Bedrocks meer weerstand maar moesten toch drie runs incasseren. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen Bedrocks mede door een 2-honkslag van Erik Tobben met 5 punten langs zij. Beide teams kwamen in de laatste inning niet meer tot scoren zodat het eindigde in een 12-12 gelijkspel.

U21

U21 Cubs Bedrocks DSC01731
U21 Cubs Bedrocks

Het gecombineerde Cubs/Bedrocks U21-team speelde zaterdag in Hardenberg tegen het sterke team van Blue Hawks uit Zwolle. Ondanks dat het nieuw gevormde team het onderspit moest delven tegen de Zwollenaren bleef de stemming opperbest.

Het komende weekend spelen Bedrocks H1 en H2 in Leek tegen respectievelijk de Knights H1 en H2 en zijn er op de Meerdijk geen wedstrijden.

(Foto’s Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!