Klassieke muziek dichtbij te beleven met Calma Producties

Calma-Producties-2022Erica/Regio – De liefhebbers van klassieke muziek kunnen vanaf heden nu ook in onze eigen regio aan zijn- of haar trekken komen! Calma-Producties brengt klassieke muziek voor iedereen!

Ervaren professionals

Calma-Producties is ontstaan in de harten en hoofden van Carina Vinke, Lubertus Leutscher en Marit Broekroelofs. Drie ervaren professionals in de klassieke muziek, die samen het artistieke team van Calma-Producties vormen. Eind 2021 werd de Stichting Calma-Producties opgericht. Het bestuur bestaat uit Alya Assen (voorzitter), Inus Haasken (secretaris) en Jacky Enzing (penningmeester).

Liefde voor klassieke muziek

De drie initiatiefnemers willen de liefde voor klassieke muziek in Drenthe en wijde omgeving laten groeien. Met prikkelende producties waar plezier, beleving en het delen van een gezamenlijke passie voorop staan. Hiermee willen ze zowel bestaand als een nieuw publiek in heel Drenthe bereiken. Mensen die normaal niet zo snel naar een opera of klassiek concert gaan, willen ze inspireren om de schoonheid van klassieke muziek te ontdekken.

Eerste productie

Met trots presenteert Calma-Producties haar eerste uitvoeringen. Vanaf juni 2022 wordt de opera ‘The old maid and the thief’ opgevoerd op verschillende locaties in Drenthe. Een humoristische opera uit 1939 van Gian Carlo Menotti. Een verteller, pianist en vier operazangers nemen je mee in een verhaal vol geheimen over mensen en plaatsen in een wereld die zo schilderachtige, schattig en perfect leek. Pas op: niets is wat het lijkt. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Uitvoerenden

Carina Vinke, Miss Todd/ en artistieke leiding
Wendy Roobol, Miss Pinkerton
Judith Weusten, Laetitia
Sven Weyens, Bob
Jeroen Sarphati, pianist en regie

Optredens

Erica, ’t Schienvat 17 en 18 juni  aanvang 20:15 uur
Valthermond, d’ Rentmeester 19 juni aanvang 14:30 uur
Emmen, Rensentheater 24 juni  aanvang 19:00 uur

Kosten

Kaarten kosten €20,= en zijn eenvoudig via de website te bestellen.

Meer informatie

Meer informatie over Calma producties en de voorstelling vindt u op www.calmaproducties.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!