Vernieuwingen in Veenpark in Barger-Compascuum

directeur-veenpark-met-wethouderBarger-Compascuum – Het Veenpark opent vanaf zaterdag 16 april haar deuren weer voor het publiek. Het bekende Veenpark in Barger-Compascuum wacht de komende jaren vernieuwingen en wordt daarmee nog leuker is de gedachtegang.

Veenpark_042022AWinter-Veenpark-8-web

Foto: archief Henk Lambers -1982-

Veenpark_boot_3468
Foto: archief Henk Lambers -2018-

Wethouder Robert Kleine mocht deze week als eerste de nieuwe introductiefilm van het Veenpark opstarten tijdens het bekendmaken van de plannen. Het Veenpark ondergaat de komende 2 jaar op veel fronten een metamorfose, en daarmee wordt het verhaal van de veengeschiedenis nog beter en leuker verteld, zo is de gedachtegang. Het park wordt meer toegespitst op de jaren 1920, en in meerdere fases worden de verhalen van de veenarbeiders in de huisjes in het Bargermond nog levendiger in beeld gebracht. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen het hele jaar doorlopen. Het park gaat vanaf zaterdagmorgen, 16 april 2022, weer open voor het publiek.nieuw-filmgebouw

 

Voor meer informatie over het Veenpark klikt u hier om naar de website te gaan.

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
0591-324444
www.veenpark.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!