Drentse Bridgekampioenen afkomstig uit Klazienaveen en Hoogeveen

hoofdklasse-bridgen-2022Klazienaveen/Regio – Cees de Vries, midden op de foto, afkomstig uit Klazienaveen en Onno van Nes, rechts, afkomstig uit Hoogeveen zijn kampioen geworden in de Hoofdklasse bridgen. Links: Jan Derks van Bridgeschool Drenthe, verricht als wedstrijdleider de prijsuitreiking.

Honneurs ook in Eerste Klasse succesvol

Onlangs werden in de provincie Drenthe de kampioenschappen bridgen gehouden. In de Hoofdklasse zijn Cees de Vries (Klazienaveen) en Onno van Nes (Hoogeveen) als eerste geëindigd. Bob Oosterhuis, inmiddels al 97 jaar, werd samen met Edwin Maes, in deze Hoofdklasse tweede. De Hoofdklasse is het hoogste niveau waarin men kan bridgen in Drenthe. Honneurs-2022In de Eerste Klasse waren Frank Schuermans en Annie Reiling de winnaars. Deze twee winnaars bridgen bij De Honneurs in Klazienaveen. Jan Derks, van bridgeschooldrenthe.nl  deelt als wedstrijdleider de bekers uit.

bridgen_2022-wedstrijd
Links: Onno van Nes en helemaal rechts Cees de Vries aan het strijden voor de top drie.

(Foto’s:  Jannie van Vondel en Jan Derks)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!